Kedvezményes bérleteink

Body & Mind

Stresszoldó jóga

150 kalória

Kezdő

A stresszoldó jóga célja a modern életmódból fakadó feszültségek oldása. Olyan egyszerű és könnyed gyakorlatokból áll, amelyek hatékonyan segítik visszaállítani a test-lélek harmóniáját. Javítja az általános közérzetet, növeli a fizikai és pszichikai teherbírást, segít megelőzni a stresszes életmód következtében kialakuló betegségeket. A szervezetnek a stressz okozta negatív válaszait befolyásolja, hatására megnyugszik az idegrendszert, normalizálódik a vérkeringés, lassul a légzés és csökken az izomtónus.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A szervezet energiát tud fordítani a felépítő folyamatokra és az immunrendszerre, így egyre ellenállóbbá válik. A szervezetnek a stressz okozta negatív válaszait befolyásolja, hatására megnyugszik az idegrendszert, normalizálódik a vérkeringés, lassul a légzés és csökken az izomtónus. A szervezet energiát tud fordítani a felépítő folyamatokra és az immunrendszerre, így egyre ellenállóbbá válik.
Az óra jellemzői
  • egyszerű és könnyed gyakorlatok
  • passzív regeneráló pózok
  • a légzés és a figyelem vezetése
  • az elme lecsendesítése
  • relaxáció

Csoportos óraadóink

Cserényi Veronika

Nyugati

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: