Kedvezményes bérleteink

Body & Mind

Szauna felöntések

200 kalória

Kezdő

Mi az a szaunaprogram?

A szaunaprogram olyan képzett Szaunamester által levezetett 15-17 perces szaunázási periódus, mely során a Mester a program jellegének rövid tájékoztatását követően fokozatosan oszlat el nagy mennyiségű illóolajok, illetve egyéb illatanyagok vízzel vegyített keverékét a kályhán, és a megnövekedett páratartalmat törölközője/zászlója segítségével a vendégek bőrére irányítja.

Jobb, mint az egyéni szaunázás, mert: intenzívebb a  ventiláció és a páratartalom miatt, jobban átlendít a relaxáció és ellazulás állapotába az éteri illatok, bőrradírok élményjellege miatt, illetve egy szakképzett személy által lefolytatott szeánsz.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

Mit szükséges tudni a szaunaprogramokról?

  • A szaunaprogramok pontosan felépített struktúra és koreográfia szerint zajlanak, éppen ezért a programra nem lehet közben belépni, mert nem lenne teljes a folyamat egészségügyi aspektusból (pl. nem lehet a legintenzívebb szakasszal kezdeni, mert megterhelő), közben természetesen bármikor el lehet hagyni a szaunát.
  • A szaunába nem lehet papuccsal belépni, flakont, szatyrot, ételt behozni az egészséges szaunázás szabályainak megfelelően.
  • A fürdőruhamentes használat megengedett, amennyiben a vendég tiszteletben tartja az adott hely házirendjét (törölköző/lepedőhasználat a szaunában fedett testtel, tusolás csak az öltözőben).
  • A szaunaprogramok előtt a hatékony szellőztetés érdekében szükséges elhagyni a szaunát, bejövetel a program kezdetekor lehetséges.
  • A szaunaprogramok ideális száma egészségügyi szempontból: 3-4/nap, hetente max. 2x-3x

Csoportos óraadóink

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: