Kedvezményes bérleteink

Funkcionális

TRX

350 kalória

Közepes

A TRX-szel végtelen számú gyakorlat végezhető, és az egész testet meg tudjuk vele mozgatni. Erő-, állóképességet, koordinációt és a törzsizmok stabilitását fejleszti. Saját testünket használjuk ellenállásként, és az intenzitást is mi magunk határozzuk meg (testünk dőlésszögének megválasztásával), így lehetséges, hogy ugyanazt az eszközt használja egy elit katona és egy modell.

Egy TRX-es edzés sokkal intenzívebb, mint egy kardió edzés, sokkal több kalóriát égetünk el rövidebb idő alatt, és az anyagcserét is annyira felpörgeti, hogy az edzés utáni regenerációra (a szervezetünk visszaállása az egyensúlyi állapotba) legalább annyi kalóriát égetünk el, mint edzés közben. Egy zsírégető kardió edzés utóégető hatása ehhez képest minimális.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A törzsizmok kiemelt figyelmet érdemelnek, mivel ez az izomcsoport testünk erőközpontja, minden mozgás kiinduló pontja, és törzsünk stabilitását biztosítja. Rengeteg ember szenved derékfájástól, gerincbántalmaktól, ami gyakran a core izmok gyengeségéből fakad. De már meglévő probléma (pl. porckorong sérv) esetén is elsődleges szempont a törzsizmok fejlesztése. A TRX-es edzés közben végig stabilizálni kell az ágyéki gerincszakaszt, mivel a gravitáció ellen dolgozunk, és itt a legnagyobb az erőhatás. A TRX számos instabil (egy lábas, egy kezes) helyzetet is használ, miközben komoly törzsstabilizációra van szükség, és fejlődik a koordináció is.

Ettől válik egy edzés funkcionálissá, többsíkú mozgásokat végzünk, dolgoznak a stabilizáló izmok, és fejlesztjük az egyensúlyérzéket is.

Csoportos óraadóink

Gyurkovics Anikó

Allee, Corvin

Kovács Laura

Allee, Corvin

Majoros Anikó

Allee, Corvin

Nagy Zsuzsa

Gilda

Sas Eszter

Corvin

Serrano Gergő

Allee, Gilda

Szalay Tamás

Gilda

Vujicsity Viktória

Allee

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: