Kedvezményes bérleteink

Spinning/ICG

Video Cycling

500 kalória

Közepes

Egyedisége ennek a Spinning órának abban rejlik hogy az órán egy projectorral látványos utakat, tájakat tudunk kivetíteni a spinnerekkel szembeni falra, így a tekerés máris hangulatosabb, látványosabb, szórakoztatóbb.

Felépítését tekintve van egy bemelegítő rész, egy intervallokkal is megspékelt főrész és egy levezető, nyújtó szakasz. A nagy felületre vetített, éppen adott útviszony adja meg az edzésterhelést, mivoltát. Hegyre felfelé nagyobb ellenállást használva , alacsony pedálfordulattal dolgozunk, amíg sík vagy netán lejtős terepre érve már egy kis ellenállás is elég, de viszont a pedál sebessége is jelentősen gyorsul.

A zene a videóhoz van szerkesztve, tehát például egy adott emelkedőn a zene ritmusa is alacsonyabb. A zene sebessége és ezáltal a pedál fordulat is 60-100 BPM között változik.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

Sokan azért is kedvelik, mert jobban elvonja a figyelmet az éppen kivetített útszakasz arról, hogy éppen milyen nagy az adott terhelés. Vannak hosszú futások, gyors tempóban való folyamatos kiállások, amiket természetesen már a rutinosabb tekerni vágyóknak ajánlok.

Bárki kipróbálhatja, aki szereti a csoportos órák feelingjeit, a pörgést, szeretne állóképességet növelni vagy épp súlyfelesleggel küzd.

Edzőnk figyelmet fordít a tekerés technikájára, a testtartás javítására. Fontosnak tartja, hogy az éppen adott tempót, fordulatot olyan módon tudja valaki kitekerni, hogy közben a törzse stabil legyen. Ez leginkább kiállásnál, de még inkább futás közben szükséges.

Csoportos óraadóink

Kilin Tamás

Nyugati

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: