Kedvezményes bérleteink

Kondicionáló

Zsírégető

650 kalória

Kezdő

Közepes és magas intenzitású óratípus, egyszerű lépéskombinációval és erősítéssel.

A szervezet, 45 - 50 perc közepes intenzitású mozgás után a folyamatos mozgáshoz szükséges energiát főként zsírból nyeri, ezért a zsírégető órán a terhelés ideje alatt a résztvevők pulzusszáma a maximális pulzusszám 60 – 70 %-a (zsírégető zóna) közötti tartományban van, hogy elkerüljük a szervezet idő előtti elfáradását.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A rendszeresen végzett közepes intenzitású, aerobik tréning lehetőséget ad a test meglévő zsírszövetének csökkentésére.

Az óra gyakorlat anyaga közepes intenzitású alaplépéseket, lépéskombinációkat tartalmaz, melyeket erősítő gyakorlatokkal is szoktunk kombinálni. Az erősítő hatású gyakorlatok kiegészítő eszközei lehetnek a step pad, gumikötél, kézi súlyzó, softball.

Csoportos óraadóink

Adamkó Szilvi

Etele

Boros Orsolya

Corvin, Etele

Czigány Bernadett

Corvin

Elek Tóth Éva

Corvin, Etele, Nyugati

Gyurkovics Anikó

Allee, Corvin, Etele

Kalamár Eszter

Allee, Corvin, Etele, Nyugati

Kálovics Alexandra

Corvin, Gilda, Nyugati

Kovács Laura

Allee, Corvin, Etele

Molnár Dániel

Gilda, Nyugati

Nagy Zsuzsa

Gilda

Némethy Panna

Allee, Corvin, Etele, Gilda

Recsnik Zsófia

Nyugati

Szentgyörgyi Lilien

Allee, Etele, Nyugati

Szőgyi L. Anna

Gilda

Tar Edit

Gilda

Varga Boglárka

Etele

  • Alakformáló
  • Zsírégető
  • Indoor Cycling ICG / Spinning
  • Funkcionális köredzés
  • TRX / TRX köredzés

Fiatal éveimben a Honvéd Sportegyesület szertornájával kezdtem, majd Artista képzőben folytattam. Madách Tánciskola tanulója voltam és ezzel egy időben 2008-ban elkezdtem fanatikusan járni kangoo jumps és csoportos aerobic órákra. A Testnevelési Egyetem- Rekreáció és Egészségfejlesztő szakán végeztem, ahol nagy tapasztalatot szereztem az egészséges életmód, a mozgásformák és a táplálkozás összefüggésében. Közben elvégeztem az aerobic oktatóit, hogy át tudjam adni nektek, a mozgás és egészséges életmód szeretetét, hogy a ti életetek mindennapos részévé is váljon.
Bátran gyertek csoportos óráimra, segítek céljaid elérésében, akár fogyásról, erőnlétről, állóképességed javításáról van szó. Mind e közben kikapcsolódsz, jó kedvvel távozol és várod a következő órát, mert biztosítom óráimon a változatos eszközök és gyakorlatok használatát, amik sokoldalúak és hatékonyak.
Fordulj bátran hozzám, ha fogyásra, erősítésre, formába rendülésre és s jókedvre vágysz.

Célom, hogy Mindenkihez eljuttassam a sport szeretetét. Minél több sportágat, edzésmódszert vagy eszközt ismerek meg annál jobban szeretem a szakmám és ezt az egész világot. Lenyűgöz, hogy mennyi lehetőség van a fejlődésre. Engem a sport az évek alatt megtanított arra, hogy milyen kitartónak kell lennem, mert nem minden célt lehet könnyen elérni. Emellett szorgalomra nevelt, hiszen vannak olyan gyakorlatok, aminek elsajátításához rengeteg gyakorlás szükséges. Illetve jó csapatjátékos lettem a sport által, hiszen csapatban könnyebben lehet dolgozni és a kitűzött cél elérésében is sokat segít a támogatás. Ha fejleszteni szeretnéd a mobilitásod, egyensúlyod, formásodni szeretnél szívesen segítek. Én vagyok az embered, ha egy figyelmes edzőre vágysz, aki hozzájárul ahhoz, hogy a tested megmutassa milyen személyiség tartozik hozzá.

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: