Kedvezményes bérleteink

Body & Mind

Kismama torna

130 kalória

Kezdő

A kismama tornán a - másállapot - kiváltotta pszichés és szervrendszeri változásokhoz való alkalmazkodás segítése, a fittség fenntartása, a folyamatosan változó testkép optimalizálása, a harmonikus baba-mama fejlődés biztosítása történik a megfelelő mozdulatsorok kiválasztásával és alkalmazásával.

Ezen az órán a kismama elsajátíthatja a vajúdás, illetve a szülés alatt alkalmazható légzés- és relaxációs technikákat, melyek nagy segítséget nyújthatnak az esetlegesen felmerülő fájdalmak csökkentésére.

Foglalj helyet nálunk!

A maximális vendégélmény érdekében a csoportos óráink létszáma limitált, a belépés kizárólag az INGYENES, előzetes foglalást követően lehetséges. Biztosítsd magadnak a helyet, foglalj most!


A helyet legalább 60 perccel az óra kezdete előtt lemondhatod

A tornák alkalmával fel tudjuk mérni az kismama izmainak és ízületeinek állapotát, így kifejezetten azokkal tudunk dolgozni, amikkel szükséges! Nagyobb hangsúlyt tudunk fektetni az intimtorna helyes kivitelezésének elsajátítására, illetve a szülési és vajúdási pózok betanulására.

Csoportos óraadóink

Elek Tóth Éva

Etele

Kalló Zsuzsanna

Springday

Kalmár Csilla

Allee, Nyugati

Páliné Tóth Kriszta

Corvin

  • Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi kar – Zumba®, Testnevelő tanár, kosárlabda edző
  • ELTE – Aerobic edző
  • KCH Company Kft – Kangoo Power oktató
  • Szinergia Szakképző Iskola – Aqua tréner, Személyi edző
  • International Wellness Institute – preventív gerinctréner
  • DBands oktató
A mozgás és a sport már gyermekkorom óta az életem fontos részét képezi; 15 évig kosárlabdáztam. Az egyetem elvégzését majd a versenysport befejezését követően lettem aerobic oktató. Az órákon a célom hogy jó hangulatban, felszabadultan tudjunk a vendégekkel együtt mozogni úgy, hogy az mindenki számára hatékony legyen. Óráimon garantálom, hogy a hétköznapi hajtást erre a kis időre el tudod felejteni!

Foglalj órát

Elérhető az alábbi klubokban:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: