Kedvezményes diák bérletek!

KORLÁTLAN DIÁK HAVIBÉRLET

Eddz nálunk suli előtt, suli után vagy akár két tanóra között!

A Korlátlan Diák Havibérlet az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • napi kétszeri belépést és 2 óra parkolást* – (*kivéve Nyugati, Springday),
  • csoportos órákon való részvételt korlátlan alkalommal,
  • edzőterem, kardió részleg és a szauna** használatot – (**kivéve Allee).
14-17 éves kor között
Ára: 22.499 Ft
18-25 éves kor között
Ára: 27.999 Ft

A kedvezményeket kizárólag nappali tagozatos diákok vehetik igénybe, amit csak a helyszínen, a klubok recepcióján lehet megvásárolni.

A kedvezményre való jogosultság ellenőrzése miatt a bérlet felhasználása a diákigazolvány bemutatását követően kezdhető meg.
Kiskorú vendég esetén az érvényes regisztrációhoz és a klub szolgáltatásainak igénybevételéhez az törvényes képviselő/szülő hozzájáruló nyilatkozata szükséges, amely ITT található.

RÓLUNK MONDTÁTOK

Gábor Sebők

„Nagyon tetszik. Világos, tiszta, nagyon jó állapotúak a gépek. Minden profi, belértve az ügyfélszolgálatot. Az edzők egyenruhában vannak és csak a munkával foglalkoznak ( nem láttam telefonnyomkodást ). Ár-érték arányban is kiváló. És van Kaat-su!”

Simon Borbala

„Jól megközelíthető helyen található, a termek, öltözők tiszták, a személyzet segítőkész és kedves, az edzők pontosak és szakmailag jól képzettek. Szeretek ide járni.”

Krisztian Nagy

„Tapasztalataim utan a szamomra legmegfelelobb terem, kellemes a legkor, jok a gepek, es van nyujtoketrec, tovabba a zene nem tul hangos ami engem kifejezetten tud zavarni.”

Szilvia Szlovák

„A hőmérséklet tökéletes, a kilátás szuper, a gépek nagyon jól működnek. A csoportos órák élvezetesek és nagyon inspiráló ahogy mindenki edz körülöttem. Kár, hogy nem jöttem hamarabb!”

Melyik Life1 Fitness klub van hozzád a legközelebb?

Válaszd ki a térképen

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: