Videós segédlet
az erősítő gépek használatához!

A videókat a klubokban, a gépeken elhelyezett QR-kódos matricákon keresztül is eléred!

ABDOMINAL – HASIZOM GÉP HASZNÁLATA

A hasizom géppel az hasizmaidat tudod erősíteni. Fogd meg a fogantyút, hajolj előre és fékezve engedd vissza a magad kiinduló helyzetbe!

ASSIST CHIN – HÚZÓDZKODÓ GÉP HASZNÁLATA

A húzódzkodó gépet a hátizmok, váll és a bicepsz erősítésére tudod használni. A saját súlyod 30-50%-át állíts be ellenállásnak! Húzd le a könyökeid a törzsed mellé, amíg az ökleid a vállaid vonalába nem érnek, majd visszaengedésnél fékezd a karjaidat!

ASSIST DIP – TOLÓDZKODÓ GÉP HASZNÁLATA

A tolódzkodó gépet a mellizmok, tricepsz és a váll erősítésére tudod használni. A saját súlyod 30-50%-át állíts be ellenállásnak! Tenyereid a csípőd mellé helyezd, lassan engedd le magad amíg az al- és felkar derékszöget nem zárnak be, majd told fel magad!

CHEST PRESS – MELLTŐL NYOMÓ GÉP HASZNÁLATA

A melltől nyomó gépet elsődlegesen a mellizmok, tricepsz és a váll erősítésére tudod használni. Úgy állítsd az ülést, hogy a hüvelykujjad a hónaljad vonalában helyezkedjen el! Húzd ki magad és told el a fogantyúkat, visszaengedésnél pedig fékezd!

HIP ABDUCTOR – CSÍPŐTÁVOLÍTÓ GÉP HASZNÁLATA

A csípőtávolító gépet a farizmok formásítására tudod használni. Helyezkedj el úgy, hogy a két lábtámasz a térded vonalában legyenek! Húzd ki magad, távolítsd a térdeidet és a visszaengedésnél fékezd a lábtámaszokat!

HIP ADDUCTOR – CSÍPŐKÖZELÍTŐ GÉP HASZNÁLATA

A csípőközelítő gépet a belső comb erősítésére, a farizmok formálására tudod használni. A lábtámaszok a térded belső részén helyezkedjenek el, húzd ki magad, kapaszkodj meg! Közelítsd a térdeidet és a visszaengedésnél fékezd!

LEG EXTENSION – COMBFESZÍTŐ GÉP HASZNÁLATA

A combfeszítő géppel a combfeszítő izmokat tudod erősíteni. A bokádnál legyen a lábtámasz, húzd ki magad, nyújtsd ki a térded és a visszaengedésnél fékezd a lábadat!

LEG PRESS – LÁBTOLÓ GÉP HASZNÁLATA

A lábtoló géppel a combfeszítő és farizmokat tudod erősíteni. A térdeidet enyhén hajlítsd be a kiinduló támasz helyzetben, majd fékezve engedd a lábaidat annyira közel magadhoz, hogy még ki tudd húzni magad, majd térj vissza a kiinduló helyzetbe!

PECTORAL FLY – TÁROGATÓ GÉP HASZNÁLATA

A tárogató gépet elsődlegesen a nagy mellizom erősítésére tudod használni. Úgy állítsd az ülést, hogy a fogantyúk a vállaid alatt legyenek! Zárd össze, majd visszaengedésnél fékezd a karjaidat!

PULLDOWN – LEHÚZÓ HÁTGÉP HASZNÁLATA

A lehúzó hátgépet a hátizmok, váll és a bicepsz erősítésére tudod használni. Felső fogással fogd meg a fogantyúkat, húzd le a könyökeid a törzsed mellé, amíg az ökleid a vállaid vonalába nem érnek, majd visszaengedésnél fékezd a karjaidat!

ROW – EVEZŐ GÉP HASZNÁLATA

Az evező gépet a hátizmok, váll és a bicepsz erősítésére tudod használni. Állítsd úgy az ülést, hogy a fogantyúk a vállaid alatt helyezkedjenek el! Húzd hátra a könyökeidet, amíg a lapockáid össze nem záródnak és visszaengedésnél fékezd a karjaidat!

SEATED CALF – ÜLŐ VÁDLIGÉP HASZNÁLATA

Az ülő vádligéppel a vádlidat tudod erősíteni. A térdeidet helyezd a lábtámasz alá, a cipő elülső részével támaszkodj! Emeld magasra a sarkaid és fékezve engedd le a legmélyebb pontig, majd ismételd a gyakorlatot!

SEATED LEG CURL – COMBHAJLÍTÓ GÉP HASZNÁLATA

A combhajlító géppel a combhajlító izmokat tudod erősíteni. Állíts a gépet úgy, hogy a lábtámasz a bokáidnál helyezkedjen el! Hajlítsd be a térded, majd visszaengedésnél fékezd a lábaid!

SHOULDER PRESS – VÁLLBÓL NYOMÓ GÉP HASZNÁLATA

A vállból nyomó gépet a váll és a tricepsz erősítésére tudod használni. Állítsd be a fogantyúkat úgy, hogy a vállaid fölött helyezkedjenek el! Húzd ki magad, a fogantyúkat told el magadtól, majd visszaengedésnél fékezd a karjaidat!

RÓLUNK MONDTÁTOK

Gábor Sebők

„Nagyon tetszik. Világos, tiszta, nagyon jó állapotúak a gépek. Minden profi, belértve az ügyfélszolgálatot. Az edzők egyenruhában vannak és csak a munkával foglalkoznak ( nem láttam telefonnyomkodást ). Ár-érték arányban is kiváló. És van Kaat-su!”

Simon Borbala

„Jól megközelíthető helyen található, a termek, öltözők tiszták, a személyzet segítőkész és kedves, az edzők pontosak és szakmailag jól képzettek. Szeretek ide járni.”

Krisztian Nagy

„Tapasztalataim utan a szamomra legmegfelelobb terem, kellemes a legkor, jok a gepek, es van nyujtoketrec, tovabba a zene nem tul hangos ami engem kifejezetten tud zavarni.”

Szilvia Szlovák

„A hőmérséklet tökéletes, a kilátás szuper, a gépek nagyon jól működnek. A csoportos órák élvezetesek és nagyon inspiráló ahogy mindenki edz körülöttem. Kár, hogy nem jöttem hamarabb!”

Melyik Life1 Fitness klub van hozzád a legközelebb?

Válaszd ki a térképen

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: