Kezdő csoportos órák
új vendégeinknek

TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST!

A továbbiakban pedig segítünk neked!

Ha még nem jártál csoportos órán, vagy hosszabb kihagyás után újrakezdenél, csatlakozz könnyített kezdő és újrakezdő alkalmainkhoz!

Segítőkész és tapasztalt edzőink fokozottan ügyelnek az újonnan érkezőkre, segítenek a megfelelő mozdulatok és gyakorlatok elsajátításában.

Emellett bármely csoportos óránkhoz is bátran csatlakozhatsz, akár kezdőként is. Ha elfáradsz, vagy úgy érzed, hogy már kihoztad magadból a maximumot, bármikor megállhatsz, és onnan folytathatod, ahonnan jól esik.

Nézz körül óráink széles kínálatában weboldalunkon!

Start Belépőjegy

RÓLUNK MONDTÁTOK

Gábor Sebők

„Nagyon tetszik. Világos, tiszta, nagyon jó állapotúak a gépek. Minden profi, belértve az ügyfélszolgálatot. Az edzők egyenruhában vannak és csak a munkával foglalkoznak ( nem láttam telefonnyomkodást ). Ár-érték arányban is kiváló. És van Kaat-su!”

Simon Borbala

„Jól megközelíthető helyen található, a termek, öltözők tiszták, a személyzet segítőkész és kedves, az edzők pontosak és szakmailag jól képzettek. Szeretek ide járni.”

Krisztian Nagy

„Tapasztalataim utan a szamomra legmegfelelobb terem, kellemes a legkor, jok a gepek, es van nyujtoketrec, tovabba a zene nem tul hangos ami engem kifejezetten tud zavarni.”

Szilvia Szlovák

„A hőmérséklet tökéletes, a kilátás szuper, a gépek nagyon jól működnek. A csoportos órák élvezetesek és nagyon inspiráló ahogy mindenki edz körülöttem. Kár, hogy nem jöttem hamarabb!”

Melyik Life1 Fitness klub van hozzád a legközelebb?

Válaszd ki a térképen

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül:

Life1 Fitness klubok

Válassz az alábbi klubok közül: